Dorpshuis De Rotonde

Het dorpshuis dorpshuis dat zich bevindt in de gemeenschappelijke dorpsdriehoek: Niekerk, Oldekerk & het Faan.

De afgelopen twintig jaar is het dorpshuis flink aangepakt en uitgebreid, er is daarbij elke keer gezorgd voor verbetering.

In het dorpshuis is er de afgelopen jaren een focus gelegd op bijeenkomsten, vergaderingen recepties en andere partijen.

Veel horecabedrijven bieden een standaard concept met zeker in deze tijd toch al hoge prijzen wat wij wensen te creëren is een stabiele omgeving welke betaalbaar is voor jong en oud en de beleving uniek is om naartoe terug te komen.

Het verhaal achter Marc & Sama

Na een aantal jaar in vast dienstverband te hebben gewerkt, blijft het ondernemerschap toch enorm jeuken. Gezien deze mogelijkheid door de pensionering van de (huidige) beheerders op ons pad is terecht gekomen hebben wij hier direct op geanticipeerd.

Al een ruimere tijd wensten wij een soortgelijke horeca gelegenheid over te nemen met de mogelijkheid tot het uitoefenen van dagbesteding. 

Door onze visie professioneel te weerleggen sturen wij aan op: gastvrijheid, verkoop,

bereidingstechnieken, voorraadbewaking en hygiëne. Voor het gehele team zal zorg en werk in elkaar te laten overlopen een prioriteit zijn.

Door de opzet en ontwikkeling van een speciaal zorgplan, zullen de deelnemers met veel passie en plezier deel kunnen nemen aan de werkzaamheden die plaatsvinden bij de Rotonde. Bij ons zullen de deelnemers veelal zelf kunnen bepalen wat hun kwaliteiten zijn en waar hun passie ligt, hier zullen wij dan ook extra de focus op leggen om de ontwikkeling van de deelnemer met een positieve houding te bevorderen. Er bestaat een mogelijkheid tot het behalen van de nodige certificaten om de motivatie ten aanzien van de leermomenten te bevorderen.